Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ane Høgsberg & Jakob Svendsen – 2 x 10 års Jubilæums Show

4. januar @ 20:00 - 22:30

*DETTE SHOW FOREGÅR I ‘KULTURCENTRET BISPEBJERG BAKKE’ PÅ BISPEBJERG BAKKE 6, 2400 NV*

For 10 år siden havde Ane og Jakob deres stand up debut på Bispebjerg Comedy Corner, og det skal fejres med en super sjov og hyggelig aften i det selv samme gamle intime lokale hvor det hele begyndte.
Ane debuterede d.3. december og Jakob d.23. september og siden da er det gået stærkt med masser af fantastiske optrædender rundt omkring i hele landet. Denne aften vil de også medbringe hver deres ‘æsel’ som er et bud på hvad der røre sig af spændende talent i comedy verdenen for tiden.
Det er med glæde og stolthed at vi inviterer indenfor til denne unikke aften!

Aftenens vært er vores helt forrygende huskomiker og comedy veteran: Henrik Løjmand

Show start kl.20 / Dørene åbner kl.19.

Bio:

Ane Høgsberg fik sin standup-debut i december 2008 og allerede i april 2009 var hun i semifinalen til Danish Open i
Standup. I de følgende år er hun blevet et fast navn på de københavnske og århusianske comedy-scener, hvor hun ud over solo-optræden i stort omfang fungerer som vært til open mics. I april 2015 turnerede hun landet rundt med Lasse Rimmer og Brian Mørk og i samme måned opnåede hun en 3. Plads ved årets DM I Standup.
Anes komik tager ofte udgangspunkt i hendes eget liv: tilværelsen som eks-sønderjyde og 1. generations-københavner, fordelene ved drømmekage fra Brovst og ikke mindst Lars Allan, manden med verdens største p….tålmodighed. Hendes stil er skarp, intelligent, lun og præget af en stor portion jysk charme.
Ane har de seneste år kunnet opleves live i shows’ene Her Står Jeg (2013), Kvinder (2013) og Kvinder 2 (2014) og på tv i Danish Dynamite, Nørgaards Netfix på TV2 Zulu.
Hun har desuden skrevet og medvirket i kampagnen Kun Med Kondom for Sex & Samfund, været tekstforfatter på City Singler, Trimmet i 3-kanten samt Nørgaards Netfix sæson 2 & 3. Ane har også været reporter på Roskilde Festival Radio og er for tiden fast søndagsvært på Radio Køge.

Jakob Svendsen har optrådt i hele Danmark, stået på nogle af de største stand-up scener, lavet podcasts og været på redaktionen af nogle af de mest succesfulde comedy programmer i dansk TV.
Når Jakob optræder tager han udgangspunkt i din, min og vores hverdag. Familie, ægteskab, børn arbejde, usympatiske sider og uheldige situationer. Jakob taler om det der betyder noget og det du ved mest om. Det hele er bygget op om 70% sandhed, 40% løgn og 13% forkert statistik.

Jakob har efterhånden en del oneman shows mm. på bagen, bla. følgende:

Vinder af Danish Open i stand-up 2010

Heino & Jakobs oneman-show (Twoman-show med Heino Hansen, 2013)

Kristen i Krise – oneman show (2015)

Næste(n)kærlig – oneman show (2016)

ZULU Comedy Fight Club LIVE (2017)

Luthers Spindoktor (Twoman infotainment-show med teolog Robert Svendsen, 2017)

Selvtillid – oneman show (2018)

Nomineret til Zulu Comedy Galla Talentpris 2015, 2016 og 2018.

Sted

Bispebjerg Kulturcenter
Bispebjerg Bakke 6
København, 2400 DK
+ Google Map