Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Marco Mendoza (US) + Support

11. maj 2018 @ 20:00 - 23:00

Vi spicer lige jeres påske op med dette brag af en koncertbooking! Marco Mendoza, bedst kendt fra sin medvirken i giganter som Thin Lizzy og Whitesnake giver koncert i København 11. maj.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Med Marco Mendozas energiske live performance og stærkt fængslende bluesy vokaler, er han en solid ambassadør for den traditionelle riff-baserede 70’er rock og en personlighed man sent vil glemme. Det bliver en fuldfed magisk rockaften, hvor interaktionen mellem publikum og Marco spiller en kæmpe rolle.

Marco har udgivet 3 albums på egen hånd, herunder det seneste ”Viva La Rock” og vil til koncerten på Lygten Station få selskab af Micky Crystal på guitar (Tigers of Pan Tang) og Kyle Hughes på trommer (Bumblefoot). Deres erfarne rock show sidder lige i skabet, og vi glæder os til at blive charmeret af Marco Mendozas velsmurte bass bravour.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Billetter: https://bit.ly/2IdA5j3
Dørene åbner kl 20:00
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Support: Loud ‘N’ Rowdy + DW Celebration
Loud’n’Rowdy spiller sydstats rock med udgangspunkt i det hårdt rockende, det sjove, det satiriske, det til tider politiske, det underholdende, det melodiske og vigtigst af alt, den tætte kontakt og tilknytning til en dedikeret fanbase.

Deadwood Celebration.
Rockmusik med melodiske riffs og store omkvæd.
Bandets bagkatalog strækker sig over bandets fem-årige levetid, hvilket har resulteret i to EP’er og et nyt fuldlængde album (primo 2018). Stilen er 70’er rock med klare referencer til Grunge og Honky-Tonk blues.

I samarbejde med Lygten Station

Detaljer

Dato:
11. maj 2018
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Hjemmeside:
https://billetto.dk/en/e/marco-mendoza-us-support-tickets-273802

Sted

Lygten Station
Lygten 2
København, 2400 DK
+ Google Map