Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mind Your Metal X Artillery X Fearus X Alien Force

14. april 2018 @ 20:00 - 15. april 2018 @ 1:00

Vi kan nu glædeligt løfte sløret for en erstatningskoncert med de danske thrash specielister Artillery (The Official Page).
Mind your Metal er et nyt hårdtslående og piv frækt koncept, hvor kun de mest brutale løg spiller. Supporten kommer fra Fearus og Alien Force.

Få bands kan skrive +30 år på cv’et og et utal af tours verden over, men det kan Artillery og de har ikke kun oplevet lidt af hvert, men også været med til at grundlægge en metalgenre, som har inspireret tusindvis af mennesker og bands rundt om i verden.

Køb billetter her: https://goo.gl/BjZEpF
Dørene åbner kl 20:00

Fearus
Bandet spiller en kombination af death/thrash-metal med melodiske og groovy indflydelser fra alle retninger, der munder ud i hurtige, melodiske og stakkerede riffs, akkompagneret af hurtige og hårdtslående trommer, og growls fra de dybeste regioner af mellemgulvet til de højeste skrig.

Alien Force
Alien Force startede tilbage i start firserne og udgav i 1985 albummet Hell and High Water, i 1986 udgav de Pain and Pleasure.
Alien Force er et klassisk old school metal band, med rødder tilbage i 80érne. Pga, triste omstændigheder har bandet holdt pause i mange år, men efter henvendelser fra bla. tyskland, er bandet klar på ny. Sidst bandet spillede i DK var på The Rock i 2008 (også med Artillery) og på Metal magic festival i fredericia. Bandet består i dag af 4 originale medlemmer fra Hell and High water.

Detaljer

Start:
14. april 2018 @ 20:00
Slut:
15. april 2018 @ 1:00
Hjemmeside:
https://billetto.dk/en/e/mind-your-metal-x-artillery-tickets-258062

Sted

Akki Concerts
Lygten 2
København NV, 2400
+ Google Map