Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Swing Mr. Louis takker af + Lucalea release

17. august 2018 @ 20:00 - 18. august 2018 @ 1:00

SWING MR. LOUIS TAKKER AF + LUCALEA release

Swing er særdeles populært for tiden men ikke desto mindre vil dette være sidste gang du kan opleve Swing Mr. Louis spille live. Udover Louis, holder LUCALEA release party, så der bliver fejret og festet på alle fronter!
Det bliver et drøn-forrygende arrangement og der vil være gratis entré hele aftenen.

Med swingende rytmer og et lummert blik i øjet sikrer Swing Mr. Louis at vi får et brag af en swingkoncert. Tykke og smalle får et skrald i deres slibrige tekstunivers, og før vi ved af det danser alle med!
Swing Mr. Louis er en liter oldschool smuk 30’er-swing, en deciliter lumre tekster, en spiseskefuld af hverdagens og livets banale spørgsmål – væltet ned i en kande med masser af charme og godt humør og blandet sammen til en stor swingende fest

Luca og Lea mødtes på Nordisk Sangskriver Uge på Bornholm 2017. Ved første co-write opdagede de to sangerinder, at de ikke talte ind, men trak vejret i takt.
Siden har de spillet og skrevet musik sammen under bandnavnet LUCALEA og er blevet en del af familien i Black Label Records.

På denne dag udkommer deres 1. Single. Sammen med producer Emil Lei, har de skabt et charmerende moderne lydunivers rundt om deres dansksprogede 80’er pop med tekster hvor dynamiske vokaler hiver dig med tilbage til den gammeldags vibe af folk musik.

HUSK! Alle er selvfølgelig velkommen uanset alder, herkomst, parforholdsstatus og pokémon GO level! <3 ENTRÉ: GRATIS! Vi glæder os HAMMER meget til en sidste swing-om med jer! I samarbejde med Lygten Station

Detaljer

Start:
17. august 2018 @ 20:00
Slut:
18. august 2018 @ 1:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/765654196967943

Sted

Akki Concerts
Lygten 2
København NV, 2400
+ Google Map