Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vinyl Launch Wild Forest X Veneer X Vic Tayla X Leaving Atlantis

5. maj 2018 @ 20:00 - 6. maj 2018 @ 1:00

Oplev 4 stærke artister på nært hold, når vi inviterer til uformelt release party og Wild Forest launcher deres nye vinyl EP.

Aftenen er live-akkompagnieret af forrygende guitarer og flade-sko good-vibes!
Så kom forbi og få din lørdags tequila på, i anledningen af cinco de mayo og hiv din mest velsignede vinyl buddy med fest!

Line-up:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
➢ Wild Forest (Vinyl Release)
➢ Veneer
➢ Vic Tayla
➢ Leaving Atlantis
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Det hele koster en 50-bas i som kan købes i forsalg her: https://goo.gl/oqQLXd

Dørene åbner kl. 20:00
(Hvis der ikke er udsolgt kan billetter købes her for en 70 bas)

Wild Forest
Like a call from the depths of the northern woods and like an echo sounding among the peaks of the mountain ranges, the music of five friends, collectively known as WILD FOREST, will take you on a journey through time and space and into the great unknown.”

Veneer
Veneer er en rockkvintet fra København. Bandet spiller inden for genren Alternativ Rock. Gruppens medlemmer har med tidligere bands, erfaring med at have spillet på bla. Pumpehuset, Tapperiet, Rust, Råhuset og diverse festivaler, og har derfor meget sceneerfaring. Gruppens frontmand, Frej Bennekow, er akkompagneret af guitaristerne Anton Brügmann og Sebastian Ottosen, bassisten Peter Torm og trommeslageren Christian Thyge. Veneer udgiver i slut januar singlen “Waiting for Me”, som kan høres på diverse streamingtjenester

Vic Tayla
Vic Tayla har fundet hjemsted i en lyd, der kan karakteriseres som melodisk indie pop. De har en jordnær tilgang til lyrikken, der kommer rundt om klassiske ung-til-voksen-problemer, som dårlige fester, ulykkelig kærlighed og forhold til diverse ”sære” personer.

Leaving Atlantis
Leaving Atlantis har med bandnavnet valgt at stige op fra mytiske dybder og afleverer på Strange New World ti søgende popsange om at stå på tærsklen til forandring. Om at være på vej mod en ny overflade, om man vil, hvor virkeligheden er ufravigelig, men drømmen med i bagagen.

Detaljer

Start:
5. maj 2018 @ 20:00
Slut:
6. maj 2018 @ 1:00
Hjemmeside:
https://goo.gl/oqQLXd

Sted

Akki Concerts
Lygten 2
København NV, 2400
+ Google Map