Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Blodig Valentinsdag i Filmstationen

14. februar @ 20:00 - 23:00

Love and marriage
Love and marriage
Goes together like a horse and carriage…

Hvad der normalt ikke følger med brylluppet er dog vold… blodig vold! Men I denne gyser fra 1980 er en morder på frit fod på Staten Island… og han går efter kvinder, der lige straks skal giftes! Hvem er den mystiske og brutale morder? Hvorfor dræber han op til bryllupper? Og vil han han nå at få gjort kål på den unge Amy, før hun kan redde sig selv med hjælp fra sin tidligere elsker?

Det bliver en brutal og uhyggelig Valentinsdag med denne, en af de første gysere inspireret af den klassiske Halloween, der endda har en meget ung Tom Cruise i en birolle… men til gengæld bliver det brandhyggeligt på Filmstationen på Lygten Sation, hvor man kan komme og se filme nganske gratis fra kl. 20:00 og nyde både drinks til en 10’er og alle de saltstænger, man kan få ned.

Så hvis du er alene på Valentinsdag, eller du og din date er lige syge med lidt klassisk firser-gru, så slut jer til os mens vi ser HE KNOWS YOU’RE ALONE… og pas ekstra på med at sige ja til at tage til nogle bryllupper i den nærmeste fremtid!

Detaljer

Dato:
14. februar
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/2257015371286774

Sted

FilmStationen
Lygten 2
København, 2400 DK
+ Google Map