Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Doom Delish Feat. Gaia X Slowjoint X Drukner X From The Caves

21. april 2018 @ 20:00 - 22. april 2018 @ 1:00

Menuen består denne aften af 4 sagkyndige doombødler fra hele andedammen.
Til at skrige mørket ind på Lygten, har vi inviteret SLOWJOINT, Gaia Official, Drukner og From The Caves som specialiserer sig i kollektiv uddeling af ildebefindende.
Glæd jer til vi skruer tempoet helt ned i den gamle stations bygning.

SLOWJOINT
Denne amerikaner-inspirerede sludge metal trio fra Sønderjylland smager af larmende forstærkere, øl, bourbon og giver ikke en fuck. Simpelt blues drevet bong-sludge med en snert humor, en masse riffs og hash.

Gaia Official
Gaia beskriver sig selv som Kosmisk Doom. Dette dækker over en blanding af tung guitardreven doom, støjrock og en generel spacyness. De er rodfæstet i stoner/doom i stil med Electric Wizard og Toner Low, men trækker indflydelse fra bands som Harvey Milk, Melvins, Floor og SUMA – samt gentagelseselementer som bl.a. kendes fra Kraut-rock. Deres sange er centreret omkring gentagne riffs og tung feedback – hvor det hypnotiske smelter sammen med en udknaldet, intens, hulemands-lignende spillestil. Teksterne beskriver den klaustrofobiske følelse af at leve i et samfund, der synes at falde fra hinanden omkring os.

Drukner
Københavnske Drukner er et heavy doom og stoner metal band med laidback vibe, langsomme progressioner og sømløse overgange, men med en altid tilstedeværende energi. Beskidte riffs og et specielt og tungt univers som er stemningsmæssigt mørkere og mere dystert end den typiske stonerdoomstil. Med deres personlige dogmer og skandinaviske tonetræk er de et interessant band for enhver fan af stoner musik.

From The Caves
Udsprunget fra den fynske muld, tager From The Caves elementer fra doom, slugde, post-metal og ambient for at skabe et mørkt, fuzz domineret lydbillede der toppes af med råbende vokaler. Der lægges stor vægt på kontraster hvor fuzzen erstattes med rene, meditative stykker.

Medbring gerne søstre, doom sult, og pædagogmedhjælpere og mød op i god tid.
PRIS: 60 kr. Billet kan sikres her: https://goo.gl/rwbCct . Overskydende billetter kan købes i døren. (80 kr.)
Husk også fysiske dadler til merch.
(MobilePay er også top notch).

Detaljer

Start:
21. april 2018 @ 20:00
Slut:
22. april 2018 @ 1:00
Hjemmeside:
https://goo.gl/rwbCct

Sted

Lygten Station
Lygten 2
København, 2400 DK
+ Google Map