Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jahatten Impro feat. Kaoskomplottet

26. marts @ 20:00 - 21:20

Dansk impro comedy vokser med fuld fart!
De to unge improgrupper Jahatten og Kaoskomplottet har de seneste år vist, at de vil blande sig i toppen med deres forrygende langform- og kortformsæt. To forskellige grene af deres alles højtelskede impro comedy!

Kom med indenfor, når vi lukker dørene op til et show i højt tempo baseret på publikums bud.
En unik aften, hvor ingen går sure derfra.

Showet varer 80 min inkl. pause.

Dørene åbner kl. 19.30.
Pris: Betal hvad du vil.

Om Jahatten:
Jahatten Impro er en improgruppe bestående af skuespillere og musikere og alt der udspilles på scenen er improviseret ud fra publikums idéer. Det er en blanding af sjove karakterer, musik og virkelig højt humør – hvor intet er forberedt.

Om Kaoskomplottet:
Kaoskomplottets Improshow er en dyst på improvisatorisk og komisk formåen. Spillerne dyster simpelthen i en række improdiscipliner for at vinde hæder, håneret og publikums gunst.Seks af holdets ni dygtige medlemmer fordeler sig på to hold á tre spillere, to fungerer som dommere, og den sidste er aftenens konferencier. Sidstnævnte skal føre publikum sikkert gennem den kaotiske aften, forklare de komplicerede regler til de mange improdiscipliner, og vigtigst af alt tage imod alle publikums mærkelige, bizarre og ucensurerede bud, som skal danne fundament for scenerne, spillerne kastes ud i.

Detaljer

Dato:
26. marts
Tidspunkt:
20:00 - 21:20
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/jahatten-impro-kaoskomplottet-billetter-329581

Sted

Lygten Station
Lygten 2
København, 2400 DK
+ Google Map