Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Jyderup AcT Takeover – Ranaldo, Cutler, Goodiepal, Osgood m.fl.

25. maj @ 19:00 - 23:55

Massiv impro-manifestation med Sonic Youth-guitaristen Lee Ranaldo, Henry Cow-trommeslageren Chris Cutler, multikunstneren Goodiepal m.fl. – sat i scene af Kresten Osgood i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival, Jyderup Højskole og Jazz Club Loco

Trommeslageren og alt muligt andet Kresten Osgood har for 7. gang stablet det alternative højskole-symposium Jyderup Accordion Træf på benene. Det er et ugelangt inspirationskursus, hvor ca. 50 af landets mest seriøse improvisatorer samles på Jyderup Højskole og arbejder på at få nye idéer. Det er et fakultet bestående af 8 internationale superstjerner ud i improvisationens kunst.

For første gang afholder Jyderup Accordion Træf afslutningsarrangement i København med en endags minifestival. Her vil der blive mulighed for at opleve det spektakulære fakultet i forskellige konstellationer samt at høre nogle af resultaterne af det arbejde, der har fundet sted på Jyderup Accordion Træf.

Aftenens arrangement vil falde i 6 afdelinger. Rækkefølgen og sammensætningen er hemmelig, men vi ved at disse navne vil komme til at spille:

Lee Ranaldo
Marcus Rojas
Ladonna Smith
Goodiepal & Pals
Jack Wright
Axel Dörner
Trever Hagen
Chris Cutler
Kresten Osgood

Dørene åbner kl. 19:00.
Entré 100 kr. Forsalg via Billetto: https://bit.ly/2LuiCJz

Detaljer

Dato:
25. maj
Tidspunkt:
19:00 - 23:55
Hjemmeside:
https://bit.ly/2LuiCJz

Sted

Lygten Station
Lygten 2
København, 2400 DK
+ Google Map