Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Setien/Borchert & Uzameckis/Kim/Pi & Open Session feat. TS Høeg

24. februar @ 14:30 - 19:30

The Community Presents.. MEUF

The Community inviterer til en 3-dages festival under VinterJazz med overskriften ’MEUF’. Festivalen foregår på Lygten Station på Nørrebro d. 22-24. februar og præsenterer nogle af de mest spændende kunstnere på den europæiske scene for eksperimenterende og improviseret musik. Med denne festival ønsker vi at sætte fokus på retten til at udtrykke sig frit i musikken og i livet, fordi vi tror på at diversitet og mangfoldighed giver grobund for inspireret og spændende musik!

15.00 Elena Setien (ESP) / Johanna Borchert (DE)
16.00 Nana Pi / Halym Kim (DE/KOR) / Aurelijus Uzameckis (LTU)
17.00 Open session
18.00 The Community Fællesspisning

Elena Setien /Johanna Borchert:
Glæd jer til en helt særlig oplevelse når multi-instrumentalisten Elena Setien og pianist og sanger Johanna Borchert spiller en improviseret duo-koncert. De har arbejdet sammen i mange forskellige projekter gennem en årrække og gæster nu Lygten til deres eneste koncert sammen i Kbh under Vinterjazz.

Uzameckis/Kim/Pi
Uzameckis/Kim/Pi is a new constellation of musicians from three different countries, with three different native languages and three different food cultures. While concentrating on improvisation, they seek inspiration in Danish, Lithuanian and Korean food, city and nature.

Open Session
Konceptet for det, vi kalder en Open Session, er at en person leder improvisationer for en besætning, sammensat til lejligheden, foran et publikum. Det kan være gennem grafiske partiturer, dirigering med forskellige teknikker og håndtegn eller andre oplæg. Formålet er at skabe et rum hvor forskellige musikere på tværs af kulturer, nationer, byer og kollektiver får spillet sammen. Igen og igen har vi erfaret at der virkelig kan opstå stærke bånd mellem musikere via disse møder, og vi har set langvarige relationer starte, videreføres og opbygges gennem det at spille sammen til sådanne arrangementer. Du er velkommen til at være med hvis du er musiker! Vi glæder os til at møde dig!

Læs mere her: http://jazz.dk/vinterjazz-2019/arrangoerer/11344/

Koncerterne er støttet af Koda’s Kulturelle Midler, Københavns Kommune, Jazz Danmark, Oticon Fonden, Bispebjerg Lokaludvalg og DMF – tak for det!

The Community er et internationalt kollektiv af improvisationsmusikere, der arbejder for at forbinde og udvide netværket af improvisatorer og musikere over hele verden, ved at lave koncerter, workshops, camps og interaktive events. The Community har base i København, Aarhus, Fredericia og Berlin.

Detaljer

Dato:
24. februar
Tidspunkt:
14:30 - 19:30
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/381048672454104

Sted

Lygten Station
Lygten 2
København, 2400 DK
+ Google Map