Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stand-up: Karsten Green, Victor Lander – Vært: Masoud Vahedi

20. februar @ 19:00 - 21:00

Comedyklubben og Lygten Station præsenterer:
Karsten Green og Victor Lander
Vært: Masoud Vahedi

Billetpris: 99 kroner (inkl. gebyr)
Studiebillet: 75 kroner (inkl. gebyr)

Showet starter kl 19. Dørene åbner kl 18.30

Karsten Green:
Karsten Green debuterede som komiker til DM i stand-up i 2004, og på trods af hans ikke- eksisterende erfaring fik han talt sig direkte ind på en fornem 3. plads. Manglende erfaring er ikke noget han kan prale af længere. Karsten har i mere end 15 år levet og åndet stand-up, og det har gjort ham knivskarp på en scene.

Karstens evne til at læse og inddrage sit publikum gør hans stil både personlig og nærværende. Han er en ekstrem ærlig og modig komiker, der ikke er bange for at udlevere sig selv og sine skavanker, så længe det bliver sjovt. Og det gør det..

Ud over stand-up har Karsten medvirket i en lang række comedy-programmer på TV2 Zulu. Heriblandt Comedy Fight Club, Ups! Det er live, Zulu Gumball, Tåber på eventyr og senest Testkaninerne. Han har desuden været en fast del af redaktionerne bag programmer som Dybvaaaaad, Gir det mening – ifølge Torben Chris, Zulus Årskavalkade, Torben Chris rydder op og mange andre.

På trods af Karsten Greens lange TV-CV er det dog på scenen han hører hjemme, og det er her han skal opleves.

VICTOR LANDER
Victor Landers comedy stil er spøjs og absurd, men altid leveret med et charmerende glimt i øjet. Han blander hverdags episoder med publikum kontakt og især det yngre publikum er vilde med hans foranderlighed og de skøre vinkler i sin stand-up. Han har netop optrådt rundt om i landet med soloshowet ‘Victor flygter hjemmefra’, og showet bliver udgivet indenfor kort tid.

Aarhus-drengen Victor Lander er før blevet nævnt som Danmark yngste komikere med mest erfaring. Han var nemlig kun 13 år da han i 2007 havde sin første optræden som opvarmer for Anders Matthesen.

Nu har Victor mere end 10 års arfaring som komiker og du er derfor garanteret en mega sjov stand-up oplevelse med Victor Lander.

Vært på aftenen er komiker Masoud Vahedi, der hygger om publikum og sørger for god stemning.

*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser)

Detaljer

Dato:
20. februar
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Hjemmeside:
https://comedyklubben.ticketbutler.io/da/e/comedyklubben-lygten-station-brian-mrk-tba/

Sted

Lygten Station
Lygten 2
København, 2400 DK
+ Google Map