Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Groovy Deed

22. november 2018 @ 20:00 - 23:00

Kom på FilmStationen på torsdag! Vi skal vi se skatefilmen The Groovy Deed, og det bliver voldsomt fedt!

Filmen er optaget i Japan, Rusland og Tyskland, og viser fire professionelle skatere og et hav af deres vildeste tricks på rulleskøjter, altsammen skudt på de fedeste street spots. På rollelisten finder man Eugen Enin fra Tyskland, Soichiro Kanashima og Yuto Goto fra Japan samt Kirill Galushko fra Rusland. Det er de tunge drenge, vi skal ud at rulle med, og du kan bide spids på, at du godt tør glæde dig!

Jonas Hansson har lavet filmen. Han vandt i 2011 Den Filmiske Pris ved Nordic Adventure Film Festival for filmen Traitment.

Før og efter filmen disker vi op med et potpourri af lækre skateparts, og så er rammerne ellers som de plejer at være, når FilmStationen inviterer til spas og ballade. Det koster lige så mange ingenkroners penge at komme ind som altid, og drikkevarer skiber vi efter dig, hvis du sender en flad 10’er vores vej.

Vi glæder os til at hænge med dig!

Kærlig hilsen
FilmStationen

Ps. Har vi glemt at nævne noget om vores ellers allestedsnærværende saltstænger? Bare rolig. Saltstængerne er lige så stædig en del af repertoiret som vores kærlighed til de dejlige gæster. “Gæster? Mig?”, spørger du. Ja. Dig <3

Detaljer

Dato:
22. november 2018
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/280687979247731

Sted

FilmStationen
Lygten 2
København, 2400 DK
+ Google Map